PERSIAPAN RAMADHAN & ISLAMIC LIFESTYLE FESTIVAL

Salam,

Untuk entri kali ini saya ingin bercakap tentang persiapaan Ramadhan. Selain menyiapkan diri secara fizikal dan mental kepada Ramadhan yang bakal berkunjung tiba, kami juga sedang membuat persiapan untuk menyertai festival yang bakal berlansung pada Ramadhan nanti.

Tinggal bebarapa hari menjelang berlansungnya Islamic Lifestyle Festival yang akan diadakan di Danga City Mall, Johor Bharu mulai 26 hingga 28 Jun 2015. Bagi peniaga kecil yang selama ini berniaga secara suka-suka dan kecil-kecilan terbuka hati untuk mencuba dan mengharapkan rezeki yang lebih baik bagi Ramadhan 1436 ini. Apa yang pasti kami akan tawarkan harga yang lebih murah berbanding harga online.
Sebenarnya, dua kali kami menerima panggilan dari pihak penganjur. Namun kerana modal yang terhad, kami tidak menolak dan tidak bercadang untuk turut serta. Ketika dihubungi kali kedua, Allah telah membuka pintu hati agar nekad mencuba biarpun modal kami tidak seberapa.
Pada kami, bukanlan semata-mata jualan pada hari tersebut yang kami utamakan, tetapi kami lebih kepada mengiklankan dan memperkenalkan produk dan jenama kami. Tetapi jika jualan mendapat sambutan menggalakkan, rezeki dari Allah itu tidak kami tolak.
Harapan agar sambutan yang menggalakan diterima daripada dari warga Johor bahru dan Singapura yang menjadi sasaran pelanggan.BANNER EFFApsd

 Bunting Kami pada Hari tersebut. Jangan lupa kunjungi Booth A-20 untuk harga istimewa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s